A Euromedilab oferim un servei d’afiliats complet per a empreses, sector turisme i esdeveniments, gràcies a les nostres proves de detecció de COVID-19 : test PCR, antígens i anticossos, per tal de garantir un entorn segur i tranquil.

Comoditat

Comptes amb dues alternatives, assistir de forma presencial a les nostres clíniques o bé sol·licitar el desplaçament dels nostres sanitaris al lloc que sol·licitis.

Preus

Els nostres especialistes t'oferiran preus exclusius ajustats a tu i comissions per persona recomanada que es faci una prova a Euromedilab.

Horari

La nostra clínica compta amb un horari flexible, oferint una atenció personalitzada des de les 8:00 ha les 21:00 h.

Personalitzat

Garantim una atenció personalitzada, tenint accés preferent a les nostres clíniques i amb personal qualificat a la teva disposició en qualsevol moment.

A Euromedilab comptem amb el millor equip de professionals que tenen com a objectiu cuidar sempre la teva salut. La nostra principal carta davant la competència és, a més dels nostres especialistes altament qualificats, l’ús d’equips moderns d’última generació, resultats garantits i un enfocament totalment personalitzat a cadascun dels nostres clients.

Vols afiliar-te a Euromedilab?

Servei d'organització d'esdeveniments
Esdeveniments

Per a qualsevol tipus d'esdeveniment, ja sigui empresarial o familiar, oferim test PCR a totes les persones que hi assistiran.

Turisme
Turisme

Servei exclusiu i personalitzat per a hotels, aeroports i aerolínies sempre amb la qualitat que ens caracteritza.

Serveis per a empreses
Empreses

Un entorn segur per als teus treballadors, amb test de PCR i test d'antígens urgents a les instal·lacions.